yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu durum çalma vakalarının önlenmesini sağlar.

Bunun muhtevain de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın elden çatı dışına açılması gerekir.

Her kapı aynı dayanıklılığa ehil olmadığı üzere bu metanet süresi 20 ile 180 dakika ortada bileğçalışmaebiliyor. Fakat bu kapılar temelli yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir süre dayanacak kadar sağlam. Payanta baplar taçıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın böylece kesinlikle yanacaktır.

İşletmemiz kendi atölyesinde imalat karşılayıcı bir yangın kapısı imalatı firmasıdır. bizlere ulaşarak yangın kapısı fiyatları hakkında bilgelik alabilirsiniz, Sizlerin vereceği yangın kapısı ölçülerinde sertifikalı yangın kapısı imalatı yaparak bozuk yangın bapsı elde edebilirsiniz.

Laf konusu can zayiatının evetşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın algılama sistemleri ve öteki yangın söndürme sistemleri için henüz fazla malumat iktisap etmek bâtınin krcyangin.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Umumi amacı insanların binayı dokunca kararlamadan ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arz hileır.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir cepheının meydanda olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda can kayıplarının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

Test sonucunda eğer kapı istenilen sürede peklik ve bütvokalk sağlamlarsa sınav izin raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.

yangın kapısı Belirtilen bu dem dilimleri bir bapnın yangına ne derece süre dayanacağını deyiş etmektedir. Ama bu mevzuda titiz olmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 dakika dahi dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Meydanında uzman ve sertifikalı kaynakçılarımızın ulamaları ile her projeye şayeste yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Report this wiki page